Hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Értesítés Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2021. évi kiírásának csatlakozásához

Értesítés Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2021. évi kiírásának csatlakozásához

 HALOGY község Önkormányzata Képviselőtestülete ismét csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2021. évi kiírásához!
Pályázati tudnivalók:
HALOGY Község Önkormányzata Képviselőtestülete értesíti a nappali tagozatos képzés keretében tanulmányokat folytató felsőoktatási hallgatókat, hogy Önkormányzatunk ismételten csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2021. évi fordulójához.
„A” típusú pályázat: felsőoktatási hallgatók számára
„B” típusú pályázat: felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:
https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx
Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót. A pályázói regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok A pályázati űrlapot minden fordulóban újra ki kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, rögzítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Polgármesteri Hivatalhoz kell benyújtani 2020. november 5-ig.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »